Zkouška dronu

Zkusil jsem drona v Brode na Pousti, nepromazano  https://photos.app.goo.gl/DmD51xy7VidCpzUH6  nebylo to trivialni, nejdramatictejsi moment byl na samem konci kdy dron pres  mou opakovanou snahu (a mnou navigovane nizke prelety s hledanim vhodnejsiho mista nad tim travnikem/loukou)  odmitl ve vysi 1m nad zemi  - dle nej asi nedokonale posekana trava - pristat, ze pry je nevhodny teren pro pristani.  Pote zahrozil, ze baterie uz je skoro vybita a ze se tedy vraci domu. A vyletl zas nejpve 50 m nahoru a pak  200 m daleko  kde teda pristal, aniz se mne uz na cokoliv ptal... Budeme s tim  pristrojem muset  zacinat opatrne, moc zatim s nim behem letu neprechazet a asi s sebou teda nosit i nejakou podlozku pro pristani. A precist si znova (tentokrate uz s vetsim porozumenim po prakticke zkousce) prislusne navody :) 


























Jak rikam, bude treba se s porozumenim zacist do navodu a recenzi :)  Co se týče bezpečnosti, je tady ještě jeden upgrade. Při RTH (Return To Home), po ztrátě signálu nebo manuálním spuštění RTH, dron mapuje v reálném čase okolí. Přistání je pak přesnější a zvládne ho plně sám. Z mé zkušenosti s jinými drony DJI bez této funkce vyplývá, že bývá zpočátku velmi těžké odhadnout, kterým směrem se dron při RTH vydá

Comments

  1. Tedy na to, že je to pouhý dron, tak fotky jsou fakt nádherné. Taktéž nad ním uvažuji. Jakou značku máte? Já jsem našla tady a líbí se mi i ta cena za něj. Díky moc za rady.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bitva u Kurska

Válka minulá a současná

Černé moře