Dvě (+2) blondýnky

Dve blondyny z medii  poslednich dnu, poznavate je? Aby to nebylo tak snadne - pridam jeste treti  blondynu,  je to nejaka anonymni slecna/dama vcera na Labske louce  :) Dnes ji skoro  nikdo (ani ja)  vubec nezna, ale kdovi za par let. Treba z ni bude taky jednou presidentka :)


No a ty prvni dve zminene blondyny jsou zde. Ktera se Vam vic libi? Jedna je Slovenka, druha nejspis Ukrajinka



Ten pan komik na druhem snimku prave vyhral 1. kolo presidentskych voleb na Ukrajine.
Obecne si teda  myslim, ze politiky bychom meli hodnotit dle jejich politickych cinu a ideji. Melo by byt  jedno zda  - napriklad - nekdo je  sexbomba (byt  treba spis byvala a trochu pritloustla) ci naopak starec malo pritazliveho vzhledu (byt si tedy vetsina nezavislych  medii dava zalezet na tom, aby vybrali  fotku,  kde vypada pokud mozno co nejhur -  vite jiste, koho mam na mysli)   Jeste pridam jednu znamou ceskou blondynu, a ta to z uvedenych dotahla urcite nejdal :)


Mimochodem, Lubos Motl vyslovil zajimavy, pro Cechy mozna vetsinou prekvapivy  nazor,  ze vlastne Slovaci jsou mensi nacionaliste nez Cesi. I z duvodu jejich historie kdy - na rozdil od Cechu - byli v poslednich 1000 letech celou dobu az do roku 1939  soucasti vetsiho celku,  rizeneho z metropole lezici mimo Slovensko. Ze i to  jejich narodovecke nadseni pri bourani Ceskoslovenska v letech 1990-92  bylo spis proticeskym sentimentem,  nez touhou stylu  "Slovensko,  Slovensko nade vsetko"  https://motls.blogspot.com/2019/03/new-slovak-president-slovaks-are-more.html

Comments

  1. Tak Drahoš také jenom dobře vypadal, ale jinak byl slabomyslný.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bitva u Kurska

Válka minulá a současná

Prazske jaro 2024